✔ Svenska | English

Om företaget

A/D Union AB grundades 2008. Företaget är baserat i Göteborg och specialiserat på komposition och produktion av soundtrackmusik och ljuddesign till alla typer av bildmedia. A/D Union har även ett brett nätverk av enskilda samarbetspartners samt nära samarbeten med flera nordiska reklam- webb- TV-spel och filmproducenter.

A/D Union - Analog/Digital Union står för en förening mellan det analoga och det digitala. Kombinationen av dessa två återfinns i alla våra produktioner.


Kreatörer:

Robert Lundgren (VD)
Musiker och musikälskare som har mångårig erfarenhet av produktion och komposition av musik för reklamfilm, film samt olika bandprojekt. Talangfull pianist, gitarrist och bassist, med en stor passion för filmmusik och ljuddesign.
Anders Kampe
Kompositör, trumpetare och musikproducent med en masterexamen i musikalisk design vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Vid sidan om hans arbete i studion frilansar han som livemusiker. Anders är baserad i Stockholm.

Kort om A/D Union: Adunion AB finns i Göteborg och är specialiserat på komposition och produktion av soundtrackmusik och ljuddesign till alla typer av bildmedia. A/D Union har även ett brett nätverk av partners och nära samarbeten med flera nordiska reklam- webb- TV-spel och filmproducenter.

   
Adress: Adunion AB
Ånäsvägen 44
416 68 Göteborg
Google map

Organisationsnummer:
556765-3349
Anders Kampe: Kompositör & Producent
Mobil: 0730 - 674 648

E-post
Robert Lundgren: VD & Kompositör
Mobil: 0734 - 166 602

E-post